BLIJVEND AFVALLEN

Eindelijk! Afvallen zonder moeite!. U leest het goed. U valt af, ga naar uw streefgewicht en blijft daar ook zonder enige moeite.

Blijvend op uw streefgewicht zonder er ook maar IETS voor te doen!


Geen diëten, geen hulpmiddelen, geen moeite! U mag zelfs alles eten!

Ja, het kan als u het wilt en zich er voor open stelt.


Hoe werkt het

Normaal gesproken vecht u op bewust niveau om op uw gewenste gewicht te komen. Uiteraard voor uw gezondheid en om er goed uit te zien. U heeft waarschijnlijk al het mogelijke al geprobeerd, van pillen tot shake, sportschool, diëten en ga zo maar door. En dit werkt ook vaak!

Maar er is één probleem: zodra u stopt valt u weer terug in uw oude patroon en zal het oude gewicht ook weer terugkomen. Dat patroon moet dus veranderd worden.

Wat we daarvoor nodig hebben is een hypnose sessie!


HYPNOSE OM UW GEWOONTEN TE DOORBREKEN
Met hypnose afvallen is niet nieuw in Nederland. En het is eenvoudig. Het enige dat wij willen weten is uw huidige gewicht en uw doel (streefgewicht), dat is alles. Vervolgens brengen we u snel in hypnose en dan staat uw onderbewustzijn open voor veranderingen. Uw onderbewustzijn wordt nu overtuigd dat het nieuwe streefgewicht) altijd automatisch en helemaal vanzelf gerealiseerd word. Zo snel, effectief en VEILIG mogelijk. U hoeft er dus helemaal niets voor te doen: al heeft u eens een keertje een vreetbui, een terugslag of wat-dan-ook: uw onderbewustzijn blijft u vanzelf naar uw streefgewicht brengen.

Het werkt net als een navigatiesysteem. Stel: u woont in Amsterdam en u geeft Eindhoven als bestemming in. Wanneer u nu met de auto naar Groningen gaat rijden (in plaats van Eindhoven), maakt dit voor het navigatiesysteem niets uit: waar u ook heen rijdt, het systeem blijft u naar Eindhoven navigeren, ongeacht waar u bent! Zo ook met het BLIJVEND AFVALLEN. U blijft automatisch naar uw streef gewicht gaan, wat er ook gebeurt. U zult bijvoorbeeld wat minder trek hebben, een ander eetpatroon ontwikkelen of uw beweegpatroon aanpassen: dit zal voor iedereen anders zijn, maar het resultaat blijft hetzelfde: altijd zonder moeite op een fijne, VEILIGE en snelle manier!


Maak nu een BLIJVEND AFVALLEN afspraak.