Stoppen met roken


Moeiteloos en blijvend stoppen met roken

Nicotine is de meest verslavende stof ter wereld en houdt vele miljoenen mensen in zijn greep Iedere roker weet dat roken ongezond is en dat het heel veel geld kost wat uiteindelijk allemaal in rook opgaat er wordt per jaar voor miljoenen aan geld verdampt door deze slechte gewoonte.

Iedere roker weet dit is slecht voor gezondheid. Daarbij komt: het stinkt. En kinderen, partners en collega’s hebben er last van. En toch stopt u niet. De vraag is waarom niet? De roker heeft altijd wel een excuus heeft om niet te stoppen. Het is lekker, rustgevend, ik wil het niet, ik kan het niet, ... Het is gewoon een lastige gewoonte.


Stoppen met roken is gewoon heel moeilijk. Of niet misschien

Hypnose is heel geschikt om zonder enige moeite een einde te maken aan de verslaving(gewoonte) van het roken. MITS U HET ZELF WIL EN ER VOOR OPEN STAAT.

De strijd om te roken speelt zich namelijk af in het bewustzijn, en kan heel goed worden opgelost in het onderbewustzijn. Waar de Hypnotherapeut wel bij kan maar u zelf niet bij komt.

Blijvend stoppen met roken zonder ontwenningsverschijnselen in maar één sessie? Ja, dat kan dat!

De kracht van hypnose is enorm en er is meestal maar één sessie nodig om definitief af te rekenen met de gewoonte om te roken Hoe dat werkt? De gewoonte om te roken zit in uw hoofd, namelijk in het onderbewustzijn. Dit is het gebied in uw hoofd waar al uw gewoontes zijn opgeslagen. Wat ik doe als Hypnotheurapeut is u in een diepe staat van ontspanning brengen en dan de gewoonte om te roken veranderen door suggesties te geven dat u een niet-roker bent.

Wilt u graag:

  • de controle en word een niet roker
  • weer fris ruiken
  • schone longen meer lucht
  • meer conditie
  • s’morgens zonder hoesten opstaan
  • goed voorbeeld voor je kinderen en omgeving
  • langer leven

dan is hynose iets voor u.